Trading

Partek BV is uw partner om maatwerk precisieonderdelen, assemblies en standaard componenten, voor alle sectoren van de industrie, risicoloos te laten produceren / aan te kopen in China.

Werkwijze

De trading tak van Partek leidt de productie en aankoop van goederen, die bij onze productiepartners worden gefabriceerd, in goede banen.

Wij onderscheiden ons van anderen door onze uitgebreide kennis van productietechnieken, materialen, kwaliteitscontroles, technische aankoop, logistiek, internationale handel en de Chinese markt in het algemeen.

U koopt bij een Belgische onderneming, die de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt voor wat de kwaliteit, verpakking en levering van de goederen betreft.

Na ontvangst van uw tekeningen, specificaties en een eventueel bezoek van onze consultants, gaan wij na hoe wij uw goederen zo efficiënt en voordelig mogelijk kunnen laten produceren en aanbieden. Hierbij worden de door u gespecifieerde technische parameters strikt gevolgd. Na de bestelling verzorgen wij een sample ter verificatie. Dit sample moet altijd goedgekeurd worden door onze klanten alvorens de serieproductie wordt opgestart.

Rubber op maat
Stelpoten
alu extrusie

Onze troeven

 1. Meer dan 150 gevalideerde productiepartners
 2. Vrijblijvende offertes
 3. Eigen personeel in China die zowel tussentijdse als finale controles uitvoert
 4. One-stop-shop voor al uw maatwerk componenten
 5. Scherpe tarieven voor zowel zee- als luchtvracht door consolidatie in de eigen fabriek
 6. Zeer frequente transporten naar Europa, zowel zee- als luchtvracht
 7. Stockagemogelijkheden in België
 8. Samples ter goedkeuring altijd mogelijk
 9. Allerhande productietechnieken zoals laseren, ponsen, plooien, frezen, draaien, spuitgieten, gieten, extruderen, constructiewerk, assemblage, etc.
 10. Allerhande materialen mogelijk zoals staal, inox, aluminium, kunststof, glas, rubber, plexiglas, etc.
 11. Allerhande afwerkingsgradaties zoals poederlakken, anodiseren, electrolytisch verzinken, thermisch verzinken, chromeren, etc
 12. Verzorgde transportverpakking, met mogelijkheid tot verpakking op maat